top of page

Vår Dirigent Hazel Eilertsen

Hazel bilde.jpg

CV pr. juni 2023

Hazel er utdannet sanger og sangpedagog med mellomfag i musikkvitenskap fra NTNU og cand.mag.-grad fra Griegakademiet. Hun har etterutdanning i musikkdramatikk og sang, samt et årsstudium i arrangering/ komponering fra konservatoriet i Trondheim. Hun har studert kordireksjon hos Norunn Illevoll Giske og Magnar Mangersnes. I tillegg har hun en eksamen i korpsdireksjon.

Hazel har vært dirigent for Helgeland Kammerkor, Alstahaug sangkor, Rolling Tones og Byneset Songlag, og var også ensemblelærer for Lørdagsskolens Vokalensemble i Trondheim Kulturskole  2013 - 2022.

Hazel var sangpedagog ved Mosjøen vgs´ musikklinje 1999 - 2009, men er nå bosatt i Trondheim, hvor hun har sitt daglige virke ved musikklinja på Trondheim Katedralskole. I tillegg skriver og arrangerer hun litt på si´- bl.a. har hun skrevet en mini-opera som ble fremført i Trondheim i 2012, og et bestillingsverk som ble urfremført i Östersund i 2018. Hazel har også vært innom Trøndelag Teater, hvor hun i 2015 både var sanger og skuespiller i musicalen "Sound of Music". Hazel har sunget i TSO Vokalensemble (nå TVE), og var med på oppstarten av damekoret Embla, som hun har vunnet en del internasjonale korpriser sammen med. Hun har tidligere også vært tilknyttet Vocal Art i Bodø, og gjort noen produksjoner med dem.

Hazel har reist mye rundt i landet og holdt korseminarer - hvilket hun gjør fremdeles, men i mindre skala enn tidligere. Hazel har også en rekke ganger vært å finne som kordommer på Korfestivalei Brønnøysund.

bottom of page